lish skin studio, huidverbetering, beautysalon, skin studio, schoonheidssalon markelo, schoonheidssalon hof van twente, schoonheidssalon twente, schoonheidssalon Overijssel, hannah huidcoach, bindweefselmassage, huidproblemen, hannah skincare, huidcoach

 

hannah

 

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzak de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

 

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de technieken en producten.

 

Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! 


lish skin studio, huidverbetering, beautysalon, skin studio, schoonheidssalon markelo, schoonheidssalon hof van twente, schoonheidssalon twente, schoonheidssalon Overijssel, henna brows, henna wenkbrauwen, henna couture, hannah skincare, huidcoach

 

Henna Couture

 

Henna Couture is gemaakt van de fijnste Indiase Henna en geselecteerde pigmenten om een mooie diepe kleur op de wenkbrauwen en de onderliggende huid achter te laten.

 

Het grote pluspunt van henna, is dat het niet alleen het haar kleurt maar ook de huid (maximaal 14 dagen), zodat je extra lang kunt genieten van je prachtige wenkbrauwen.

 

Door de verschillende kleuren is henna geschikt voor zowel warme als koele huidtinten.

 


lish skin studio, biologische make-up, make-up, organic make-up, dierproefvrij, milieuvriendelijk, hervulbare make-up, navulbaar, refillable make-up, zao organic make-up, zao, maquis

 

ZAO essence of nature

 

Voor het creeren van haar make-up heeft ZAO 100% natuurlijke formules ontwikkeld, die verrijkt zijn met biologische actieve ingredienten. Een innovatief product, gepresenteerd in een modern jasje van botanisch materiaal: bamboe. Dankzij het eenvoudige en inventieve systeem zijn de meeste producten navulbaar. Hierdoor kun je op een speelse (en spaarzame) wijze de vele kleuren op een creatieve manier uitproberen en van dag tot dag verwisselen.