Maak kennis met :


LISH

Lieke Scholte in 't Hoff - Eigenaresse van Lish Skin Studio

 

Ik ben gecertificeerd hannah huidcoach sinds 2019 en heb inmiddels 9 jaar werkervaring. Na enige jaren ervaring op gedaan te hebben in de parfumerie en verscheidene schoonheidssalons heb ik sinds 2015 mijn eigen zaak. 

 

Wat voorheen Lieché Beauté was, is sinds maart 2022 'Lish Skin Studio'. De verbouwing (begin 2022) vroeg om een frisse start met bijbehorende passende naam. 

 

Na 6 jaar Lieché Beauté, de nodige werkervaring en nieuwe kennis werd het tijd voor een grote verandering. Een "Skin Studio" waar ik effectieve huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aanbiedt. Een totale beleving waarbij kennis en kunde van de afgelopen jaren samen komen met écht het allerbeste voor de huid. In mijn werk als huidcoach kijk ik verder dan alleen de oppervlakte. De juiste voeding en leefstijl hebben ook een grote invloed op de huid.

 

Een behandeling in de salon wordt altijd aangepast op jouw wensen en huidbehoeften. Na een behandeling in de salon geef ik een uitgebreid advies en begeleiding, waardoor we samen werken aan de verbetering van jouw huid.