The Perfect Package

Een nieuwe treatment waarin alle aspecten voor het creëren van

een mooie en stralende huid en optimale gezondheid aan bod komen!

 

2 beroepen die heel mooi samenkomen; een huidcoach en kPNI leefstijlcoach. Samen met mijn vriend Sjoerd heb ik een enorme passie voor het menselijk lichaam en optimale gezondheid. Daarom bundelen wij onze krachten tot 'The Perfect Package'.

 

Voor wie?

 Huidproblemen/aandoeningen

 Iedereen die een mooie egale en glowing skin wil

▪ Vale vermoeide huid zonder glans

 

Wat kan je verwachten?

 

De behandeling start met een intakegesprek en daaropvolgend een huidmeting met de Skin Analyzer, waarmee het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid gemeten wordt. Tijdens elke Xperience staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en voeden. Tevens wordt er uitgelegd waarom je bepaalde producten gebruikt én wanneer, zodat we samen het beoogde doel zullen behalen. 

 

Vervolgens plannen we een introductieconsult met de leefstijlcoach, waarin je verschillende tips en adviezen krijgt over huidgezondheid, voeding, leefstijl en supplementen.

 

Bij kPNI (klinische PsychoNeuroImmunologie) wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten. Er wordt gekeken of er misschien een disbalans is, insulineresistentie, voedingsintolerantie, een gebrek aan vitaminen en mineralen, en of de darmen en lever goed functioneren. Het probleem wordt van binnenuit aangepakt. Met de juiste leefstijl, voeding en eventueel toevoeging van supplementen bouw je aan (optimale) gezondheid en keer je chronische (huid)aandoeningen om. Zo worden klachten verholpen.

 

kPNI is leefstijlgeneeskunde dat uitgaat van het zelfgenezend vermogen van je lichaam op basis van gezonde voeding, leefstijl en voedingssupplementen.

 

 

Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen een duidelijke relatie aan tussen hoe we leven en de chronische welvaartsziekten die we krijgen. Zo is aangetoond dat een ongezonde leefstijl en slechte voedingsgewoonten een centrale rol spelen bij het ontstaan van o.a. huidproblemen/aandoeningen, kanker, hart- en vaatziekten en diabetes.

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

                                             ▼


The Perfect Package [75 minuten / 45 minuten]  - €140,00 (introductie prijs €115)

Een uitgebreide gezichtsbehandeling met persoonlijk huidadvies. 

+

Introductie consult met een leefstijlcoach (kPNI), waarin je advies krijgt over voeding, leefstijl en supplementen.