Bootcamp your skin!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten met de hannah bindweefselmassages!

Een bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbeteren van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage bereiken we o.a. de volgende effecten:

 

  • Verbeteren van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Voor intense huidverbetering stellen we een speciaal behandelprogramma en productadvies samen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaatsvinden.

Samen kijken we welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!


hannah Bindweefselmassage [40 minuten]  - €50,00

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. De massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!


hannah Bindweefselkuur - v.a. €300,00

± 6 á 10 behandelingen

De behandelingen richten zich op de hannah bindweefselmassage. Je huid wordt altijd vooraf gereinigd en naderhand verzorgd met een passende huidverbeterende crème. 

 

Bij betaling vooraf ontvangt u de gehele kuur 15% korting op de producten van hannah.


hannah Trans6peelkuur - v.a. €350,00

± 6 á 10 behandelingen

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi vergroot de effectiviteit van de Trans6peel en de huid wordt nog intenser gestimuleerd en verstevigd.

 

Bij betaling vooraf ontvangt u de gehele kuur 15% korting op de producten van hannah.