Skin Improvement

Ontdek waar Lish voor staat en onderga een Xperience!

 

De doelstelling bij Lish is om je doelbewust te maken van je huid en je te laten ervaren wat échte huidverbetering is, doormiddel van de hannah technieken en producten. Iedere behandeling start met een huidmeting met de Skin Analyzer, waarmee het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid gemeten wordt. Tijdens elke Xperience staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en voeden. Tevens wordt er uitgelegd waarom je bepaalde producten gebruikt én wanneer, zodat we samen het beoogde doel zullen behalen.

 


Boost & Glow [WINTER SPECIAL] [90 minuten]  - €82,00

Deze behandeling is ervoor gemaakt om je huid snel en veilig weer te laten glowen! Het is de GO-TO behandeling voor een snel resultaat. De Boost&Glow behandeling is super fijn om in te plannen in de winter. Helpt de huid herstellen en verwijdert dode huidcellen voor een mooie glow.

 

Maar liefst 90 minuten ontspannen voor maar €82,00! Wees er op tijd bij als jij voor de feestdagen weer bij LISH in de stoel wilt liggen voor deze heerlijke behandeling!


hannah Nice to meet you [45 minuten]  - €50,00

Een korte kennismaking met de heerlijke huidverbeterende producten van hannah! Maak kennis met de behandelmethode en ontdek de mogelijkheden voor jouw huid. Doormiddel van een huidmeting met de 'Skin Analyzer' maken we een behandeling compleet op maat, afgestemd op jouw huidconditie. 


hannah Xperience Basic [60 minuten]  - €65,00

De perfecte behandeling om verliefd te worden op de heerlijke producten van hannah! Maak kennis met de behandelmethode en huidverbeterende resultaten en ontdek de mogelijkheden voor jouw huid. Doormiddel van een huidmeting met de 'Skin Analyzer' maken we een behandeling compleet op maat, afgestemd op jouw huidconditie.

Ervaar in 60 ontspannende minuten wat huidverbetering voor jouw inhoud!

* inclusief wenkbrauwen waxen/epileren


hannah Xperience [75 minuten]  - €80,00

Maar liefs 75 minuten wordt er intensief gesport met je huid. Tijdens deze Xperience wordt je huid getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat. De 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal, met als toetje de befaamde hannah bindweefselmassage.


hannah Ultimate Xperience [90 minuten]  - €97,00

Tijdens deze anderhalf uur durende Xperience wordt je huid getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat. Tijdens deze behandeling werken we nog intenser en in de diepere huidlagen. Ervaar

"the total package" op het gebied van huidverbetering met een combinatie van de 5 huidverbeterende stappen

van het hannah systeem, de befaamde hannah bindweefselmassage én ultra geluid therapie


hannah Intense Treatment [75 minuten]  - €87,00

Een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk wordt gelegd op het intens boosten

van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Je huid wordt diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. In combinatie met de bindweefselmassage wordt de effectiviteit

van de peeling vergroot en de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd.


Behandelingen zijn inclusief 2 elementen naar keuze.

Extra losse elementen zijn bij te boeken voor €6,00 per element.

 

wenkbrauwen waxen | wenkbrauwen verven | wimpers verven | bovenlip waxen | kin waxen | wangen waxen